Tuesday, March 22, 2011

speedy recovery sayang

I was on EL yesterday. Anakanda tercinta demam. I start rasa badan dia panas on Sunday midnight then cepat² bagi dia medicine. Bangun je tengok Mika cam tak berpeluh. Fyi, anak bujang saya ni kuat berpeluh. Kalau bangun tidur tuh tak sah tak berpeluh even if that time I tengah berselimut ke apa. I pulak memang jenis berselimut. Imagine kalau time tidur tengah sejuk² I selimutkan dia, tak sampai berapa minit dia tarik selimut. Sama gaks kalau pakai socks, bangun² je dah ke mana socks tuh. Dia memang tido on his own bed but dia nak cari kipas gaks, letak la dia bahagian jauh dari kipas nanti sure dia pusing cari kipas. Sama la daddy dia pon jenis tak sejuk. Tahan je tak selimut semua. Back to the story, Mika demam. Lama dah tak demam, even some of my colleagues pon tak sihat. Musim ka? This morning I tinggalkan Mika with his daddy. My mom and sister datang temankan Mika nanti. I hope to leave early tapi ada meeting at 2 pulak, kacau. So the earliest I boleh leave pon would be around 3.30pm. Today dia macam dah ok sikit. So far, no fever, Alhamdulillah. Can't wait for my family to move in to their rent/new house. Dekat sikit, any emergency senang :)

No comments: