Wednesday, March 16, 2011

shopping at R&R Ayer Keroh

Last weekend we traveled down to Muar to attend a wedding (hubby's cousin). It was kinda of last minute plan as I was supposed to go to Eisha's engagement on Sunday morning. Tapi sebab family, okay la..pergi la ke Muar plus ada kenduri tahlil kat rumah Tok Mak Johor (abah's mom) on Saturday evening. Kira macam 2 + 1 visit la. Sorry Eisha dear..tak dapat nak datang on your special day but I hope to be there during your reception which I predict it's gonna be awesome and grand.

We left PH at about 11.30am and singgah R&R Ayer Keroh for a quick lunch. Sempat la gaks cuci mata dan belikan Mika's sandal. Kat situ macam banyak je choice kids' punya shoes. If kat sini macam susah sikit nak cari..if ada pon susah nak dapat size. So dah alang² nampak tuh belikan satu for Mika. Melampau gaks la sandal dia je dah nak sama price dengan slippers ipanema I. Takpe, demi anak. Kaki Mika ni cepat membesar..ikut mak dia kot :P I pakai size 6. My mom used to have heels yang agak cantik gaks la sebab working shoes and dia jenis yang kena beli secomfy boleh, tau la brand apa yang comfortable ni kan..semua I tak boleh pakai sebab her feet is one size smaller. Rugi...my sis and I macam sama size so boleh tukar² kasut cuma..dia tak suka sangat pakai heels maybe sebab dah tinggi kot..I on the other hand, sangat memerlukan heels..tak cukup tinggi la katakan :)  Terside track pulak..

 balik kampung..balik both sides, happy  :)
 budak berkaki ayam..sibuk nak main phone lagi
 see..banyak kan collections
we settled for this, beli one size bigger..boleh pakai lama

That's all for this entry. Will update more later!

No comments: