Wednesday, March 16, 2011

overnight di muar

We reached Muar at about 2pm and MIL dah book kan bilik at Muar Traders Hotel. Not bad at all, rate pon ok, view pon cantik, location wise pon strategic. Rested for few hrs and by 5.45pm, pergi rumah Tok Mak pulak. About 45mins drive plus it was raining on the way. I terlupa nak bawak selendang..nasib on the way ada kedai jual. Masa sampai my relatives tengah prepare this and that. Tak masak pon, catering. Senang. We were there till about 9 dan sebab penat dan nak balik jauh, we have to leave early. Mika pon dah macam tak senang duduk ie mengamuk sebab sleepy dah.

we were at Tanjung
nice view kan? bilik ada 2 balcony
if check in hotel, sure request for a baby cot..in case la katil sempit ke..
mika ok je nak sleep dalam baby cot
we got the king size bed..malam i suruh hubby angkat mika tidur sekali :)

I tak amik pon pics bilik..macam sampai² busy nak unpack, dengan kejar Mika yang super excited nak tgk air kat bawah but you can take a peek here. Rate dia kalau 200++ boleh dapat studio apartment. Oh yer, we all duduk sini guna nama hubby's cousin who is a staff here. Time tengah check in, I ada lah nampak hubby borak² with this one lady, tapi hubby biasa la mana reti nak intro² ni, I cam apa friendly sangat ni borak dengan staff? Lepas tuh dia baru mention cousin dia..apa laaaa..

No comments: