Sunday, March 27, 2011

genting II

I better finish off this genting entry asap. Well, after dah check in and rest kejap, sambung balik exploring both outdoor & indoor park. Mika lah terlebih excited and those rides yang takkan naik punya la if datang sini, we all naik macam berulang kali for the sake of this boy. Dah la rides berpusing-pusing, slow pulak tuh..sleeeppyy...tapi bila lagi nak naik kan :) These rides macam orang tak layan sangat so senang je sampai turn, tak perlu tunggu lama.







Around 3pm nampak Mika sangat sleepy, so we all decide nak balik hotel dulu. Hubby pergi tahpau lunch and I went up to our room with Mika. Ingat kan budak ni nak sleep la sebab dah nampak letih sangat, but that was not the case bila sampai bilik. Tak duduk diam! I macam dah surrender, penat sangat.



Makan, mandi and about 5pm we went out again and this time around, we decided not to take the stroller sebab leceh. Bila naik rides, kena tinggal stroller and ingat lagi senang if tak bawak. We were wrong! Mika macam dah letih sangat after the antique car and train rides that he refused to walk. Dah la berat 14kg. I memang tak larat angkat..so hubby had to carry him all the way back siap tertido lagi budak kecik tuh. Penat sangat la ni. Yer la, that time pon dah almost 8pm. Kira we all guna pass sehabis baik la, sampai dah nak tutup park. Dia sampai makan pon ala kadar je sebab excited nak main. That night all of us slept on the bed with baby cot untuk perhiasan je. I macam tak sampai hati nak letak Mika dalam baby cot sebab kecik dan sejuk.



No comments: