Monday, March 21, 2011

count the balloons

Remember this post? We decided to give it a go since we are free that morning and also sebab setahun sekali. Pukul 8 dah sampai dan orang dah ramai! OMG, pukul berapa sebenarnya mereka ni bangun dan datang?? So turun kejap, snap few photos tak sampai 1 jam, naik kereta balik pergi bfast. Jadi la, buat syarat. Dapat gaks Mika tengok balloons ni close up. Orang ramai + cuaca panas + lapar..memang tak sesuai nak stay kat sini lama. Some of the pics I amik dalam kereta je. We did 2nd round after bfast, last time nak tengok balloons but no sight of the balloons at all only the para gliders. Later baru tahu that they all simpan the balloons for 5pm show. Okay la, dah dapat tengok this morning tak la frust.

we saw the balloons tengah parking at the opposite field on the way
i dont get tangan mika ala² karam singh tuh :P
"topi terbang" as called by mika
the one on the right exclusively for ppl to ride on
ramai betul orang semua pon teruja nak naik hot air balloon ni
some of the balloons
these are not birds but para gliders :)
too far la they all..snap dari dalam kereta je
dah panas dah time ni, mika pon dah buat "business"

Okay lar..dapat gaks bawak Mika tengok this balloons though it was a short visit.

No comments: