Friday, March 11, 2011

apa masalah kamu ni Mika Haris?

Mika ni pagi² dah buat hal. I don't know if he had bad dream ke apa but bangun² dah merengek², ni tak kena tu tak kena. Then salah sikit mula la menangis tantrum and all. Dah tuh, semua pon nak I je. Normally dia ok je if daddy dia tukar kan baju, diaper every morning but this morning langsung tak nak daddy dia buat. Even time I mandi pon dia ketuk² pintu suruh I bukak padahal ada je daddy dia kat situ. Bagi dia main Iphone baru diam sikit..tuh pon sensitif kalau tak ikut apa dia cakap. How la to handle 2yr old yang pandai tantrum ni? Cakap banyak² pon dia bukan faham sangat. I memang biar je if dia nangis² but sometimes tuh macam tak tahan la gaks. Raising a child is really a challenging job and I won't deny that. Luckily dah Friday. Will be travelling down to Muar tomorrow, balik on Sunday. No worries, Sunday night is time for me to relax with my girls..I need that badly. Monday..cuti. Breathe in..breathe out..relax Eeja :)

No comments: