Monday, February 28, 2011

pergi wedding

Good Monday and back to work. How’s your day so far? Hopefully everything is A-OK. A dear blogger friend invited me to her son’s aqiqah on last Saturday tapi I tak dapat nak attend sebab kena pergi wedding at about the same time. Thanks Liza for the invite. Sorry eh tak dapat datang.

as usual, mesti ada pic syok sendiri
my fav baju kurung..cotton dan senang nak pakai
wedding je pakai baju ni :)
mika tuh naik kereta je tidur..sedap kot kena air-cond and all

Nways, the wedding tuh hubby’s friend yang kahwin. We were supposed to go to the other side last weekend but entah macam mana macam tak jadi pulak so pergi la side lagi satu punya. Wedding kat Jalan Semarak, jauh gaks la. The only place I tau kat Jalan Semarak ni office my mom dulu dan juga tempat kahwin I kat Dewan Perdana..besar eh area ni. If takde GPS, memang sesat! Sampai almost 2pm and just nice la, pengantin tengah bersanding orang pon dah kurang. Sebab terlampau lapar, makan tanpa tengok kiri kanan dan ada orang tuh sampai 2nd round..read: hubby :)

this boy makan kerepek pisang je..dia mana nak makan nasi minyak or benda pelik² ni
tapi before keluar rumah hubby dah suap meehoon, habis la 2 bowls
suruh mika smile dia buat this face..muka cam terkejut
dad's love :)
these 3 pics were taken using different camera hence different quality
i need a new camera la..macam tak suka dah the current one

Lepas wedding, singgah rumah sewa my mom and had tea there. Banyak betul furniture nak bawak pindah ni. Dia dah start transfer most of the furniture and penuh gaks la ruang bawah rumah tuh. Nanti dah kemas sikit, I amik some photos and share them here. We went home around 5pm and by this time dah start nak hujan dah. Semua orang dah clean up, aktiviti golek² la depan tv. Heaven..tapi sebab too tired, cepat gaks la I tidur malam tuh..kata that morning bangun pukul 6 kan..yes on a Saturday! Takpe la, I don’t mind as long as I had enough rest and sleep. Plan next weekend if semua bangun awal nak pergi exercise :) Lama dah tak pergi park pagi². Mika pon sure suka. Ok peeps, later!

No comments: