Monday, February 21, 2011

jalan-jalan cari makan

Ni same day dengan outing to bird park. Petang decide nak pergi makan kat WongSolo. Dari dulu memang dah plan nak pergi tapi tak kesampaian. We went to the one in Seksyen 7, Shah Alam. Dia dekat area gate belakang UiTM. New area, banyak betul kedai and developing well. Last time I was there time pregnant and duduk Brunsfield dulu. Students banyak kat that area, thats why kedai senang naik.

I pernah makan WongSolo ni kat Bali and thats was ages ago. Rasa pon dah tak ingat. We opted for the seated place and as usual lah..Mika mana nak duduk diam. So kena la rotate makan. Order set yang ada ayam bakar, ayam penyet, tumis kangkung and add-on sotong goreng tepung. Okay la not bad about rm45 all together.


see, told you dia tak boleh duduk diam
owh dah potong rambut dan ada improvement, tak nangis langsung
supposed to take photo of the food, tapi LUPA sebab terkejar² budak kecik tuh

Food was not that bad but for me, I rasa lagi suka ayam penyet kot. Sambal dia kat sini manis² sikit or maybe sebab tak dapat nak feel time makan kan..haih..Mika oh Mika..

No comments: