Friday, February 25, 2011

it's friday!

Hello. On the way to work this morning, nak exit highway nampak a lady naik motor anak dia duduk belah depan tapi facing dia..kira macam anak dia hug dia la..I rasa age around 2-3 yrs old kot..around Mika's age. Tapi muka anak dia, dia cover dengan jacket. Takut sejuk, habuk ke apa kan. Anak dia elok je duduk diam hug mak dia..tapi macam kesian nye. Dah la naik motor, pastu nak jalan kat highway pulak. Kereta² dah la laju..mana la dia nak pergi bawak anak dia kan. Haih..mode insaf time driving tuh..cam bersyukur sangat dapat drive kereta walaupon kekadang still tak sedar diri, bising² complaint cakap kereta bunyi² la, kecik la, kereta dah lama dah..isshhh..ok cerita end kat sini je

Semalam AI macam sedih sangat. Ni final round dah..nak tentukan top 24. This year macam banyak je suara sedap and I guess the judges pon having a hard time to choose. They need someone with a full package. So far, I takde favourite lagi. But this Paul McDonald macam not bad eh..dia unique. But still too early to tell. That boy ala² Bieber dapat ke tak? Today kot baru tau. That day I mentioned about Chris Medina kan..he did not make it. Sedih gile masa judges nak bgtau dia news. J.Lo nangis..someone at home pon nangis. Ishhh..maluuu..tapi betul, sedih!!

Also do you know that last day to pay your summons is this Monday, 28/2? Semalam I macam rasa nak check kan my dad punya..tadaaaa...dia ada 6 outstanding summons! Aiyoooo..semua pon speeding and worse 5 tuh kereta my mom and 1 kereta bmw dia yg kena curi dulu. My dad kalau tak speed memang tak sah, macam tak dapat dipisahkan la. Nak² kalau drive kereta yang bila tekan minyak pon tak rasa..so sebab he's out of country till Saturday, I tolong la bayarkan dulu. Senang je thru MyEG. So you all, don't forget to check your summons OK? If tak bayar blacklisted nanti. Now pon ada discount, so okay la kan :)

No comments: