Monday, February 21, 2011

beautiful lights

Ni ad hoc plan to I-City. Yer la, all this while orang cakap I-City la apa la and seriously tak tahu pon I-City ni kat area mana in SA. Time nak pergi makan tuh dah lalu..then macam..laaa..sini je. So alang² dah sampai situ, jom la singgah. Satu benda I tak suka, parking dia! Kenapa tak boleh park kat open space je. Then kena naik bertingkat². Tapi turned out sebenarnya, lagi tinggi u park, lagi senang nak pergi I-City ni. Dia macam kat level atas..I serious tak dapat nak imagine tempat ni. Ada fee, RM10 per vehicle. Pics were taken using hubby's and my phone je. Camera betul dah habis batt.

 cantik kan all the lights
 jingle bell jingle bell..mika cakap
 yeay, dah sampai sini!

 red and white..hmhmhm ;)
 cantik cantik cantik
budak yang suka pose then suruh orang amik pic dia

Kat situ ada horse ride for kids. Mika tak naik tapi dia dapat usik horse tuh. Time tuh jugak la I tak snap photo. Puas la dia berlari sana sini. Otw balik rumah, terus tertidur. Bukan dia je, I pon sampai² rumah terus flat. Not bad la I-City ni walaupon time nak balik tuh dah ramai orang dan bersesak²..happy sebab Mika happy.

No comments: