Sunday, January 16, 2011

Lazy sunday

Today is really a lazy day. Dari pagi tadi plan nak keluar but sampai skrg masih berada di rumah. Weather pulak mendung je. I ingat nak pegi subang with mika but my mom bz pulak. Had ikan patin masak lemak tempoyak for lunch. Macam la i hebat nak masak kan..tuh kawan hubby tahpaukan from temerloh lagi. I tak minat sangat lauk tuh, sikit2 je. Tiba2 teringat satu gulai ikan sungai atok johor masak. Sedap, makan bertambah2. Bila la leh mkn lagi. Ok since i dah terbaring atas katil ni, lepak je la kat rumah. Mika ada je sebelah i ni tengah guna my phone. Where's daddy? Tengah berkemas kot. Enjoy your sunday, bye!



mika watching mika.so vain anak bujang ku ini

- Posted using BlogPress from hubby's iPhone

2 comments:

nazira aziz said...

skang masuk bilik adik,die tanak dah tengok thomas2
die ckp
"nak tengok gamba mika swimming"

raF|za said...

heheh..tuh la..tengok diri sendiri. pastu suka pose then cakap "mommy amik gambar" belajar dari sapa la ni :P