Friday, January 21, 2011

the longest friday

The longest Friday..not for me but for hubby. Dia depart at 9.30AM this morning then bila sampai nanti masih Friday but 2:42PM..macam rewind je. Now speaking of this lagi buat I bertambah realise..jauh nye distance! 2nd time dia pergi State..bila la pulak my turn. Pastu kalau pergi, macam tak best je tak bawak Mika kan. That day my mom pon ada suruh I ikut hubby, maybe on the 2nd week ke, but sigh..I don't have the heart la to leave my child behind. Now dah jadi mommy, tak kisah la tak dapat apa² pon, yang penting anak happy :) Going back now..have a good weekend everyone!

2 comments:

Joe J said...

3rd time la pegi state. kecik2 dulu kan saya dok kat florida huhuh

raF|za said...

kira 2nd time la awak ingat..kecik tuh kecik sangat :P