Sunday, January 30, 2011

is it sunday already?

Today ada lah hari hujan. Dari pagi sampai la sekarang ni. I memang takde specific plan for today. Ingat nak lepak je, then my mom ajak pergi Parade together with grandma. Dia cakap bawak Mika jalan-jalan or if I tak nak pergi, dia ok je nak bawak Mika. I was like..biar betul..Mika with my mom and grandma je. Kang my grandma pergi mana, Mika pergi mana. So I macam okay la..pergi la..then my sister cakap she doesn't mind if I nak pergi Empire and since I dah pergi Parade yesterday, why not to Empire this time. So beramai-ramai la kami ke Empire ajak mom and grandma sekali and I brought this boy straight to Toys R Us. Dari mak kecik sampai la zaman anak, mesti nak gi sini. Dulu punya lagi best..lagi besar dan lagi banyak toys. Memang heaven betul for kids back then dan mesti ada je scene tak nak balik.

Wanted to find something macam microphone sebab dia suka nyanyi..but tak jumpa. In the end I bought him bubble toy tuh je sebab dia cam tak kisah pon as long as it looks good. Well not yet kot pandai mintak-mintak. After that lunch at Madam Kwan and headed home straight lepas tuh.

Mika took his 1 hr nap and bangun-bangun terus makan kuih cengkodok CEKODOK pisang (salah word la :P, thanks ellie dut) exclusively made by mom. Hujan, kuih dan nescafe..perfect combination for tea time..err..for me la :)




No comments: