Friday, January 7, 2011

i wanna push you around..well i will

Good morning! Awal-awal tahun dah MC. Actually started last week, Friday tuh dah sore throat tapi I tahan je with hope it will be better but macam mana nak ok kan kalau makan tak pantang, minum air sejuk and lately hujan je..terkena hujan lagi..so yesterday memang tak tahan..flu and I just do not feel like duduk dalam tempat air-cond anymore. Mon-Wed boleh tahan lagi la. Anyways, am feeling better today..Alhamdulillah.

This morning otw nak hantar Mika, this Matchbox 20 song "Push" was on the radio..I was like..best giler lagu ni. Lagu zaman dulu-dulu.1997 tak silap..form 4 :) It was a hit back then and sigh..it brings back memories! Dah la malam tadi I mimpi bukan-bukan and it involved people from the past. Co-incidence? Hmmm..dengan suara yang tak seberapa (flu kan tak flu pon tak best gaks..selalu menjadi bahan ketawa hubby kalau nyanyi) I nyanyi la sekuat hati. Really made my day. Mika pulak senyum je tengok I..dia tanya banyak kali "Ni siapa nyanyi?" I reply..Matchbox 20..then tanya lagi.."Ni siapa nyanyi ni?" I reply..Rob Thomas..dia boleh pulak jawab.."Oh Thomas & Friends.." aaaa..boleh la sayang..huhuhu..Sekarang kalau hantar dia dia asyik nak duduk depan je. Tapi dia diam la..just bagi biscuits or something to munch on..he will be one happy boy. Ok peeps, I will continue later with Mika's celebration at his babysitter's post.

2 comments:

Nurul Isabella said...

Yang part "Oh Thomas & Friends.." tu sangat cute *lol*

raF|za said...

tuh laa..cam jauh dia pergi. mika ni memang fanatic fan of thomas & friends. i pon tak faham apa best sgt thomas ni :P