Thursday, January 13, 2011

happening happening

Macam banyak happening event je Feb - Apr. Hubby’s fav band – Deftones will be performing on 14th Feb. Lama betul Deftones ni. I tau pon sebab hubby lar. Time muda² dulu naik kereta je sure dia pasang lagu jerit² ni. So dari tak tau dan tak suka, terlayan la gaks. So yes, that band is coming to town. Hubby ada ajak but I told him…sungguh tak sesuai la untuk I. Tapi maybe best gaks kot with the music and all but I’m sure I won’t be able to fit in dah la tahu 1-2 lagu je.

Then in March, Michael Bublé pulak! Ni I paling excited sebab ada geng nak pergi. I love his voice, song and bila dengar macam relax je..definitely nak pergi..during my wedding I had his song “Everything” masa jalan from main table to stage for cake cutting..so sweet la that song..video clip dia pon comel (singer pon comel)..YIKES...I cannot embed the video. YouTube jer la ok..nah link..

TAPI one of my girls cakap our dear friend pulak ada something going on that day…hmhmhm..kalau siang ok la, malam T____T But since it’s our dear friend punya event, must be happy for her jugak, OF COURSE. Last but not least, guess who is coming to town in April pulak..it’s Bieber everyone. I think he’s cute but bak kata my cousin, kata la I pergi..KATA LA (hubby dah jeling² time I cakap nak pergi dan takkan kot I pergi..) I will be the oldest kot kat situ..sure fan dia belas² tahun. Dah boleh menyamar emak dah. Lagi tak sesuai. Ok crazy thought there.

p/s: hubby dah dapat approval for his visa..he will be flying off next week, insyaAllah. Sedeeeeehhhhhhhhh :(:(

2 comments:

nazira aziz said...

jomm pi bibir nya concert
maroon 5 pun datang april nnt!

raF|za said...

hehehe.bieber?? are u for real? :D maroon 5?? waaahhh..best nye! nak gi la buble..harap2 event kawan kak ja tuh siang