Thursday, January 13, 2011

bumbu bali [delicious]

Lupa pulak ada ni dalam my draft. On Xmas day recently, pergi early dinner (hubby had to work that night) with my family sebab nak celebrate Mika’s birthday. Abah patut join, tapi I rasa dia terlupa yang dinner adalah sedikit awal hari tuh..dia pergi pukul bola bersama rakan-rakan di padang (golf..pfftt) petang tuh. We went ahead without him to Bumbu Bali. Food pon sedap, easy for hubby gaks so he can go to work straight (walaupon WFH, tapi from there to PH dekat je).

mika, fish, air..tak dapat dipisahkan

kami di sana
sempat pulak shopping dalam kedai ni..mika took miniature cats..pink color lagi
tangan mika spontaneous je tuh atas bahu tok mi dia
camni la kalau carry mika, kena balance² (note my left leg)

After that weekend, our lives memang berubah completely. Memang kena bukak buku baru dah. Not because of the dinner or anything to do with us but sebab orang lain. If pandai, rajin boleh baca blog my sister..and korek² sikit kat situ. Nanti la..dah confirm nanti I cerita. Yang penting banyak kerja woooooo...but I'm sure it's for the best, definitely :)

No comments: