Friday, January 7, 2011

birthday celebration at babysitter's

As promised, ni entry about Mika's birthday celebration at the babysitter's. Plan nak buat end of the year but anak kakak ni kena chicken pox and dia memang nak join celebrate sekali since last year dia termiss..then kebetulan birthday dia memang 6/1, so buat sekali gus. I kan MC and kek pulak still tak amik lagi kat Wana, nasib hubby memang off so we went to collect it at Cyber..ala2 COD kat St Mall. Lepas je amik kek balik rumah straight, makan ubat dan tido sampai 4pm. Bangun, get ready and janji jumpa kat rumah babysitter at 5pm.

The kids were already waiting, tak sabar nak makan la tuh. Plus design Elmo, lagi mereka geram. Amazingly dengan Mika sekali dengar cakap bila kakak tuh suruh duduk or don't touch. Baik je duduk diam. Dah habis nyanyi, amik gambar..makan time. Kek kakak Wana buat sangat sedap! I'm not a chocolate fan..but bila makan tuh cam sedap nye..tak muak and yang penting tak pening! Selalu if terlebih makan chocolate sure pening but not this time. I siap dah balik rumah, makan lagi kek yang kakak tuh bekalkan. Mika sombong..daddy dia nak suap dia tak nak..dia nak makan ramai2 dengan kawan2 dia.

the kids excited
 
abang..6 tahun with mama dia and Mama Ayu for Mika :)
group photo
potong kek time
waiting anxiously to eat the cake
with mommy and daddy
cantik kan? 1st time kot kakak wana try buat ni

Last year punya I tak join sebab buat pagi, so this time I mintak kakak tuh buat petang. I hope Mika happy dapat celebrate with his friends. Maybe ni last year kot celebrate dengan kawan2 dia kat sini. Next year, maybe different nursery or school pulak

No comments: