Tuesday, January 25, 2011

bicycle ride

Bila hubby away, baru la dia nak appreciate blog I ni. Suruh I update selalu about anak bujang dia tuh. Eh selama ni memang update apa dan main content semestinya pasal Mika..dah ada anak kan..dia la EVERYTHING, literally..huhuhu..ok B, nak update ni. Petang ni kalau tak hujan nak bawak Mika pergi park. Pagi tadi dia tengok Barney then nampak orang naik basikal, nangis tak ingat cakap "Mommy, nak naik basikal.." ulang². Time tuh I mandi..sedih pulak dengar. So to comfort him, hug je then cakap "Okay, if tak hujan petang ni mommy bawak naik basikal. Don't cry dah..nanti keluar darah kat mata" Boleh pulak takut kan anak camtuh but it works :) I have about 8 more working days without hubby. Ingat nak amik cuti Friday or Monday. My car's rear tyre macam tak cukup angin je. Pam 2-3 hari then macam nampak tak cukup angin. Bocor? Could be. Hmmm..time hubby takde la dia buat hal. Ke I tunggu Saturday je, mintak tolong my brother hantarkan. Selalu perempuan kalau gi workshop sure kena tipu. Again, now ada meeting. See you when I see you

No comments: