Monday, December 27, 2010

teman tengok tv

I did not get the chance to upload the pics to my blog let alone save it in draft. Too busy uploading them to FB which took ages to do that. Tak tahu la internet slow kat rumah ke or connection memang slow ke..bak kata hubby..kena ada UNIFI. I think dia dah register just belum sampai turn lagi. Apa² la janji boleh online.

Weekend lepas hubby kerja..malam pulak tuh. Tapi we all sempat la pergi makan² before that also dia WFH. So no need to rush sangat. Mika dengan I stay kat Subang while hubby balik PH after makan² last Saturday. You know what, I boleh ajak Mika tengok tv dengan I. Dia suka cerita melayu. Hehehe..I terbukak Oasis then ada la drama bersiri ni, boleh pulak dia layan ngan I. Tau la drama kat Oasis semua cam pengajaran, best gaks layan. Mulut Mika sibuk la tanya itu ini but I think he enjoyed it. Just that part gaduh², nangis² dia suruh I switch channel to cartoon. He enjoyed the part orang masuk hospital, nak tengok doctor so tak sah la kan drama melayu kalau takde scene kat hospital :P

Then malam tadi ada about Tsunami kat History channel. Mika kan suka air..so dia macam excited tengok air tuh..cakap nak swimming nak swimming. Ishh..tsunami is not good la sayang. Tapi sedih la pulak tengok Tsunami tuh..like ada orang hilang anak, hilang loved ones just like that :(

No comments: