Thursday, December 16, 2010

new baby BOY in the house

Ooopss..lama tak update. Sometimes I fikir balik, buat apa nak update eh? Cam memang la for my own reference but tulis banyak² then if orang lain baca tak segan ke..entah la but I guess memang dari dulu I suka je nak tulis so dah anggap blog ni macam tempat to let out my feelings. Of course, those yang sudi dropkan comment, I memang appreciate sangat just that I don't mind pon if orang tak dropkan comment as mentioned before, for my own reference :) Nevertheless, I still wanna thank you sebab sudi nak baca rambling I yang sometimes macam ntah pape ni (ke most of the time).

Anyways, Mika dah ada cousin baru. Dear SIL (1st one) dah selamat deliverkan her 2nd child on Monday night. It's a BOY! Ada la kawan for Mika ni. Nama pon dah dekat sama dengan Mika. Tapi kalau Mika ada baby brother, I tak letak nama sama kot. No offence yer to those yang suka nama anak sama. Lain orang kan lain taste but for me I memang suka variety. Like hubby's siblings pon they have different names so why stick to one kan? Definitely for my 2nd one (kalau ada) I will go for something else, baru UNIQUE (I  have list of names ready sebenarnya..since dari dulu lagi..punya la advance. Anak je belum cukup untuk letak those names)

No comments: