Thursday, December 23, 2010

masterchef..jauh sekali

Baru je lepas tgk masterchef us and mmg dah tahu that girl whitney menang. She's 22 and sgt hebat masak! Dah la mcm sweet and cara dia masak tu muka relax je. Tengah2 tengok tu boleh pulak hubby ckp "kalau awak bagi 2 jam, 5 minit je guna pastu tak tau nak buat apa. Tengok kiri kanan. Dah nak abis masak panaskan balik makanan dalam microwave"  pastu dia gelak secara evil. Cis! Tapi ye gaks kot, cooking is not my thing..not yet. Macam kagum how la they all boleh masak dish yang dgr nama pon dah pening, complicated. Ok nak sleep dah, nite!

No comments: