Thursday, December 23, 2010

makan banyak

Tiba² macam busy. Pagi tadi okay je. I spent like minutes wondering why la size excel file I besar sangat when the content in there macam sikit je. Try and try and rasa file dia besar sebab I copy whole spreadsheet instead just the content. Then nothing much pon I buat in the morning, except allocating products to respective ppl in my team. Used to hate that job but kinda like it now :) You know what, I terlepas nak tengok ANTM malam tadi. I tidurkan Mika at 8pm and he was like tossing here and there, cakap dan cakap..suruh I buat milk 2 kali..then baru la dia tido dengan I tertido sekali. Hubby got futsal and bila I sedar dah almost midnight. Takde la bangun balik ke apa, terus tido sampai la pagi. Pagi je lapar sangat plus kan hujan..hubby bought nasi lemak so that was my bfast. Tengahari siap makan kat Saba lagi and my portion HABIS! Banyak makan betul :P  Now I am back at the office and I got to brief my newbies at 3pm..baru la sibuk nak print out stuff and buat apa yang patut dan dalam kelam kabut ni gaks la sempat nak update. Ok lah..later!

No comments: