Wednesday, November 24, 2010

weekend lepas

Hello everyone. It’s already Wednesday and memang back to work betul². Meetings, products and people..hari² ada je benda nak buat. Last Saturday apa I buat..Pagi pergi BM and hubby tak cakap mommy dia dah prepare breakfast so we all dah makan dulu before datang. Then dropped by Kak Johana’s house then balik rumah. Tenghari tak ingat buat apa langsung, rasa lepak rumah je. Just petang tuh pergi makan and you know what, Mika sangat suka ayam penyet! Dia boleh makan macam setengah pinggan nasi, berselera sungguh tapi tak letak sambal la. Benda lain dia macam kurang sikit nak makan tapi bab ayam penyet, laju je. Agaknye time ni dia suka makan tuh kot. Kena la ngan we all yang memang suka gaks. So we brought him makan ayam penyet and on the way back to pusing² apartment lama I, before kahwin I duduk Puchong and rented 2 different apartments there. Full of memories and can’t believe I pernah duduk situ. Macam wth, napa tak duduk rumah je. Bukannye jauh pon. Dah la parking ikut nasib. If tak turn park kat dalam redha je la park kat luar and ada 2 bad incidents happened sepanjang I park luar tuh. One, tayar depan kanan kena curi. 2nd kena langgar..tak wat apa pon kena langgar. Masih tak sedar diri, nak jugak duduk apartment. Tapi apart from that, ada la gaks sweet memories :)

sempat singgah Giant, ini budak tak boleh nampak Giant

Sunday morning pergi breakfast then again to Kak Johana’s house to pick up something. Tengahari lunch at Subang, yummy! After lunch hubby and I keluar jap tinggalkan Mika and we all pergi tempah new curtain for our rooms and living hall atas. Buat baru sebab the current ones tak cukup gelap. Hubby kan sometimes on PM shift so he really need the room to be dark, baru boleh sleep betul². Dulu I cakap nak letak blind kan, but not now kot. If nak buat blind nak buat for all windows kat atas and budget tak mengizinkan sekarang so curtains will do. Petang bawak Mika main kat park and that’s about it for Sunday. Quiet weekend actually tapi bagus la sebab dah pergi holiday before that.

he's wearing my sun glasses, sendiri ada tak nak pakai
main-main
panjat pulak, last pic tuh frame lain..best btol app ni

Psstt..nak congratulate hubby sebab got promoted. Alhamdulillah. Boleh la beli kereta idaman :P

No comments: