Thursday, October 14, 2010

kesian sangat

Oh no, once dah blog macam tak boleh stop. This thing happened yesterday, on the way to work. I macam almost nak terlanggar seekor burung gagak yang tengah sibuk mencari makanan. Macam ni, atas jalan tuh ada banyak sampah like sampah jatuh dari lori..so banyak la burung gagak sibuk nak makan. Time my car lalu, ada this one burung gagak tengah try nak angkat satu plastik tapi dah dekat sangat dengan my car. I rasa burung tuh pon tak budget kereta dekat sebab dia macam berusaha nak angkat plastik tuh. I don't know if I langgar dia ke tak sebab bila dah lalu tuh tak nampak pulak burung tuh jatuh. I dah fikir burung tuh tersangkut kat gril or kat bawah kereta..siapa pulak nak buangkan nanti. Dah sampai office baru I check, thank God takde burung melekat ke apa..huhuhuh..I hope burung tuh ok, selamat dia nak menjamu selera. Cam sedih gaks bila 'terlanggar' tuh. Ok cerita takde motif tapi macam nak cerita gaks, sebab teringat.

Ok peeps, leaving for the day. Au revoir!

No comments: