Tuesday, October 5, 2010

bumbo moment..not bimbo yea


This bumbo seat will go to new owner tomorrow. As posted by my colleague Ros, she is looking for a used bumbo seat and it so happen that I sort of want to let go of this. Nak tunggu 2nd one, not anywhere near..huhuh..hubby agrees to let go this too and he said, nanti beli lain lar for the 2nd one. Ok boss! We bought this in June last year and this bumbo seat is really useful and comfortable for babies. Dulu kan Mika macam bam bam sikit, so bila dia duduk penuh bumbo tuh and nampak macam sedap je dia duduk. I put him in that seat from 6-9 mths. After that dia dah tahu nak panjat keluar sendiri so I macam sempat guna 3 bulan je. Some moments captured on camera..tengok balik all these pics buat I sedih pulak. Dulu baby now besar dah :)

May we meet again bumbo! Ros, over to you ;)

4 comments:

puterikurekure said...

kita aritu nak let go bumbo khalish. pakai 3-4 kali je. dia tak suka dok dalam tu. tapi bila pikir2 mana tau rezeki adik dia pulak ke. so, tunggu adik kuar dan pakai puas2 baru la let go bumbo chair ni. hmmm...~

Adekniza said...

rase nak geget jari dia..
ingat tak i dukung dia kat umah u tu?
geramm!!!

skarang dh tak best..dh tak baby... :P

i plak suka suki giveaway bumbo seat faruq, skarang dh tercari2 plak..

raF|za said...

intan,

hehe..simpan lar, adik khalish leh pakai. memang berguna sgt bumbo ni :)

raF|za said...

ros,

bumbo dah selamat pindah ke rumah u. kecik2 memang chubby, kata duduk diam kan..hehe..