Tuesday, October 26, 2010

birthday dinner with family

Normal routine kalau birthday my family mesti akan celebrate sikit. It has been that way since forever even tak birthday pon, we will go out every Saturday for dinner or anything la, together. Now I am married, we at least try to go out fortnightly..time ni best coz dapat chance makan tempat best-best :)

So last Saturday, pergi la dinner with them. I suggest Ole-ole Bali at Empire but on the way tuh my sis cakap don't go there coz parking macam pack. Turned out ada jazz festival ke apa ntah and food selection at Ole-ole Bali can only order set je, no ala-carte. Detour to Victoria Station, PJ. First time sejak sekian lama nya Mika tido time makan. Dia langsung tak sedar. Pakai smart-smart tapi tido..apa la..but it's okay. I got to eat peacefully and at my own pace and dapat borak-borak lagi. Kalau tak terkejar-kejar. Tapi, kalau Mika awake lagi best kot..kecoh sikit :D That night tak pack but service was a bit slow nevertheless the food is marvellous.



kena flash pon lena tido, penat sangat la tuh
awat my sister ni..huhuh
grilled lamb cutlets, sedap!
i makan lamb if grill je, masak gulai NO-NO



tido..dengan socks dia
kaki dah tak muat, terlebih panjang for stroller
nampak tak bag i besar semacam? dalam tuh ada bekal nasi goreng mika, 2 water bottle and botol susu
i jenis malas nak carry², so selagi boleh masuk dalam bag i masukkan jer

I love you all so much!

No comments: