Tuesday, September 21, 2010

tricycle and sandal for Mika tapi...

Last Friday kan I hantar Mika to Subang, my parents bawak dia pergi Carrefour that morning. Dah la I lupa nak tinggalkan his sandal so berkaki ayam la Mika ke Carrefour. Budak ni pulak bukan nak duduk diam, so dia nak turun dari trolley dan lari sana sini. Dengan tak pakai kasutnya..anak² orang lain elok je berkasut. My mom asked my dad pilihkan sandal while she went to grab other stuffs, sempat jugakla belikan tricycle for Mika. Wah, dapat basikal eh kamu..tapi yang kelakarnya..both sandal ngan tricycle tuh cam girl punya. That’s what happen when Tok Bah bershopping. Orang lelaki shopping nak cepat je kan, so pakai amik je la tuh. That day masa my dad pergi India pon dia ada belikan Mika baju and ada 1 baju tuh cam color purple memang girl punya la..eh ke dad I ni teringin cucu perempuan? Hahaha..kelakar la :) But apa² pon, thank you Tok Bah!

No comments: