Monday, September 27, 2010

sunday morning

Sunday morning did nothing. I nak lipat baju but my son sibuk je nak kacau. Hubby sibuk amik measurement for wardrobe. Sebab boring maka terhasil la pic dan clip di bawah.

Lunch time we went to Subang sebab my parents invited their close friends and neighbours for small makan-makan. Nasib time we all sampai dah ramai balik coz open house started at 10am. My mom order food je, senang. Ada nasi lemak sambal sotong, nasi impit, kuah kacang, rendang, karipap, jelly dan roti jala. I ate like no tomorrow. Makan makan makan. Elok pulak tuh lepas makan hujan. Hubby and Mika dah off to lala land tapi I takde la tido, memang jarang la tido petang unless penat sangat. So I lepak with my brother tengok tv and not long after that ada 2 families came, among the last ones.

Mika bangun tido je bad mood plus rumah dipenuhi with my sister's friends, so dia tantrum la. Buat apa pon semua tak okay. Plus dah pukul 5, so ajak hubby balik. Tahpau food and dalam sore throat tuh, I lalu je makan semua.

This clip below I suruh Mika nyanyi lagu Nenek Si Bongkok Tiga. Iyer, Mika sungguh melayu. Dia suka lagu2 macam ni. Huhuhu..takpe la. Enjoy!

Ni la gaya Mika smile, mata mesti tutup
serious face pulak
mika oh mika
excuse background sepah-sepah tuh

2 comments:

Tatie Sharil said...

wah mane belajar tu..hahaha

raF|za said...

dia suka baca buku nursery rhyme melayu kat rumah titit..sampai terhafal..huhu