Thursday, September 30, 2010

mimpi adalah mainan tidur, nak mimpi lagi la camni

Good morning peeps. I had this strange dream last night. I dreamt of Wayne Rooney (WR) tapi version kacak dan comel, totally the opposite. Huhuhuh..he was my friend at first and I pon sibuk la tanya bout other footballers ie CR..dia pon dok la explain CR tuh main camne and all but I macam terpikat habis kat WR ni, tak kisah langsung when he mentioned CR (in reality, I love CR). Also he mentioned bout Owen's goal (ok ni pelik, sebab I tak tahu pon Owen ada score in recent match so I confirmed this with hubby, memang Owen ada score goal!)To make long story short, he (WR) got feelings for me too. Auwww..(what the heck! what happen to his wife Colleen? LOL) Then tetiba ada la this friend of mine yang memang exist in this reality world dok cakap, eh you tak nak ke kenalkan dia dengan Islam? I tak push but kebetulan mamat ni dah suka habis kat I (perasan dalam mimpi adalah dibenarkan yer) I pon try la nak intro dia sikit² about my religion and all. Boleh tak WR ni macam nak kahwin dengan I and he said he is interested in learning this new religion. Ok both me and him dah jatuh cinta gila² aka crazy in love so my friend and I nak bawak dia gi tengok surau/masjid nearby just to intro him a bit tapi hasrat tak kesampaian..I don't know how but he passed away! Begitu sahaja..dan I pon terjaga dari tido bila anak bujang I woke me up to find his daddy (daddy slept kat sofa coz tengok match pagi tadi)..banngun je terus excited cerita kat hubby and paling tak boleh terima about Owen tuh la..tak tau pulak dalam mimpi ada kalanya fact dia betul..hubby as usual reply "Ewwww..WR??" What a dream la kan..

No comments: