Thursday, September 2, 2010

first entry for the month of september

10 more mins before meeting..baru ingat nak balik on time today. Today iftar kat Subang. Normally I dengan tak malu ajak diri sendiri, semalam umi call tanya nak break-fast tak kat Subang as my uncle and his 3 daughters will be joining us too. I tak la cakap yes straightaway coz macam malas balik kerja nak rushing to Subang then balik PH balik but well, macam la I rajin sangat nak prepare the dishes pon kan..so ke Subang it is. Hubby pon tak kisah plus today dia off. Semalam pon hubby ajak pergi Empire and Iftar there and I politely declined. Konon Mika penat nanti padahal I yang tak larat. On the other hand, hubby got me that red velvet cake and makan sambil tutup² mata malam tuh. Nanti nak try other versions pulak. Good news is, my company now observes Malaysia day which falls on the 16th. Yeay! Susah sikit kerja company orang putih ni. I mean memang la ikut Malaysia's public hols tapi ada yang tak observe so Alhamdulillah, dapat la cuti raya lama sikit :) Okay peeps, gtg. Meeting!

No comments: