Tuesday, August 10, 2010

sunday's activity part I

On Sunday, pergi rumah bbsitter Mika lunch time sebab ada kenduri doa selamat. Mika punya style sekarang cepat emo dan suka2 hati dia je nak nangis depan orang ramai. Tak kenal orang iye jugak, sigh. So kalau new places and faces mula2 tuh, memang dia akan nangis lar. Mika mika..tau pulak kamu takut yer. After that, balik rumah kejap to change clothes then we went out again and this time with a mission ---> to find Mika's shoes. Susah betul nak cari kasut dia. Our initial plan, beli kasut with Mika then only drop Mika at Subang but lain pulak jadi nya (will be covered in next entry). Okay here are some pics taken from the kenduri.

Mika playing with bbsitter's sister yang juga tolong jaga Mika now

ni mak kepada bbsitter which also tolong jaga kan Mika. Mika panggil dia Tok Mama
smile sampai mata kecik
ni la 'Mama' Mika and that baby pon Mama tuh jaga

No comments: