Thursday, July 8, 2010

paul the octopus..way to go SPAIN!

Yeay Spain made it to the Final. Germany memang hebat tapi Spain LAGI hebat..hehe..on form la mereka :D Paul the octopus sangat hebat sebab predict Spain to win against Germany atau adakah dia gay sebab Spanish players handsome² gitu? Huhuh..my sister is crazy about David Villa (goatee dia cute eh?), Fernando Torres is one of the hot players too, then ada Iker Casillas (Real Madrid keeper), Cesc Fabregas and banyak la star players. Tapi paling tak best, I tak tengok pon match tuh! DAMN... hubby woke me up and I only managed to watch masa start² tuh je, then tak larat terus tido balik. So much of reminding hubby suruh kejut and all huh? I should have gone to bed early knowing that 8 hrs sleep is a must to me, instead I stayed up till 10.30 like that konon nak teman hubby study. Must watch Final, must watch. Btw, yesterday’s night was the Finale of Glee, Season 1. An emotional episode and nasib tak tengok with hubby, I tengok kat bawah, he was at upstairs. Don’t know why I macam malu la kalau ternangis depan dia..so hubby memang jarang sangat la nampak I nangis, jarang. Okay as usual la, back to work. Nah, amik pics Mika melepak di halaman-rumah-yang-tak-ada-pokok-hanya-ada-rumput-sambil-main-phone

Seriously don't know why he so sour in this pic..pic lain ok je. So like daddy lar Mika ni

4 comments:

azrin said...

I dpt tgk 1st half je finale glee season 1 tu, lepas tu my hubby change channel, tgk rentak juara, upset betol la....

raF|za said...

takpe, ada repeat nanti. kata astro, harus ada ulang². hari ni kot :D

nazira aziz said...

semestinya villa sungguh kacakkkkkkkkkkk
mygooddddddd,ingat tak masa adik tgk bola kat rumah kak ja tu,kan nangis sebab kalah ngan switz hahaha last2 amek tuu masuk final terus
kamon spain kamon!

raF|za said...

hehehe..tuh la first game kalah..switz jer pon! emo sungguh..tapi yeay, they made it..memang sangat deserve to be in final. abah dah install b.yond eh..akhirnya..huhuh