Monday, July 5, 2010

lepak mode on Saturday afternoon

Alamak, lupa nak publish this entry. Pics were taken last last weekend before pergi we all pergi dinner, time I balik Subang sebab hubby nak study. Tak buat apa pon, bersantai bersama anak, my parents dan my sister dan tak lupa juga our cat Curly. Dia pon tak ketinggalan nak join. Curly has been around since 1999 kot. Lama kan? Mak dia Fluffy pon ada lagi tapi sebab Fluffy sangat garang dia memang tak join we all lepak² ni. Okay la..cuci mata dulu yer :)

Bilik Aunty Zira penuh dengan snack
Mika suka la..dia suka CocoPops
Tok Bah Mika melayan cucu dia
Meoww..
Joe Jr, see the resemblance?
Buah hati pengarang jantungku :)
One of my friends ingat yang Tok Bah Mika pegang tuh cat food..well on 2nd thought it does look like cat food..heheh..
Mika can't get enough of Curly. Curly dah macam nak melarikan diri dah time ni

"Auntyyy.." says Mika..
he's trying to reach out for the camera

No comments: