Monday, July 12, 2010

busy baby at work

Dah lama I save these pics in draft, asyik lupa je nak post. WC punya pasal la ni, now dah habis boleh la cerita benda lain pulak. I'm sure if ada orang yang baca and tak suka WC, ignore terus entry² I. Takpe la, for my own future reference gaks, so boleh flash back 4 tahun lagi :D I dah upload these pics kat FB and again, I tayang kat sini pulak.

I think ni week yang sama I pergi dinner with my family just that it was on the next day. Mika kan kalau kat rumah my mom suka sangat main barang² perhiasan. Habis dia amik telur² kayu dalam bakul then amik bekas nasi if tengok dalam pic color kuning belakang dia tuh pakai kat kepala then mintak dukung sebab nak tengok cermin pastu sengih². Mika oh mika. One day tuh I bagi la dia pen and paper. So dia scribble with full concentration and duduk la diam kejap for few minutes. Ok la, bagi dia leka.

tengok the way dia pegang pen, macam tahu je..especially jari paling kecik tuh
bak kata my sister "Kalau nak menulis perlulah bergaya". Itu sebab angkat² bum
muka concentrate habis..tengok that carpet..kerja dia la conteng with marker pen
busy baby..teether, pencil case, tonka dan bekas nasi
konon la lukis pemandangan depan

No comments: