Wednesday, July 21, 2010

almost nak langgar

Whoaaa..stupid van driver! On the way to work this morning after the Cyberjaya tol, I memang tak drive laju pon sebab hujan. Took the left lane and there was this one van in front of me, about 300m distance dia. Then just right after the MEX highway exit, this van slowed down. Tapi dia bukan slow down, dia STOP and without any brake lights ke apa. Pandai sangat kan? Though I did not follow that close, I still break la tapi tak expect dia stop so macam have to quickly masuk lane kanan lar. Nasib la tak laju and also no car on the right lane. Boleh je orang tuh stop kat tengah² jalan and reverse just because dia termiss that exit! Geram betul, I honk tak ingat la tapi dia buat tak tahu je. Haish..almost accident. Stupid drivers do not belong on the road, pergi jauh² boleh?!

4 comments:

puterikurekure said...

itula. memang slalu jumpa org2 tak berakal macamni kat jalan. geram gile ok!!!

nazira aziz said...

tau takpaaaaaaaa
those who cant drive,DONT DRIVE!

raF|za said...

intan,

tuh la pasal, mereka ni membahayakan keselamatan orang lain!

raF|za said...

nazira-dut,

ye btol! semak je atas jalan