Tuesday, June 29, 2010

si rajin

Pic above taken 2 weeks ago kot. Hubby and me tengah sort of bersihkan our new wet kitchen when this lil dude bzbody nak tolong sama. Tapi of course dia more to main-main and end up habis basah. Tengok la clip, macam tahu je nak kemas. Siap jatuh tergolek pon still nak main lagi. Takpe, besar nanti boleh tolong  Mommy betul² okay?

note: my short basah tuh mika buat eh..huhuh in case la u all tertanya

2 comments:

Tatie Sharil said...

cubaan untuk pegang air awal2 tu sungguh innocent. hahahha

raF|za said...

tuh laa..bersungguh2 nak pegang. dia masih belum dapat konsep tak boleh pegang air :D