Thursday, June 3, 2010

renovation completed

Last Monday I kan EL coz Mika is unwell. Fever but thank God not that high. Kebetulan hubby off kan. So macam quality time lar. The renovation dah complete but ntah lar, workmanship dia tak seperfect yang I nak. Cam still ada comot2 here and there. Whatever, janji dah siap. Maybe sebab cheaper than other contractors kot, so begitu la hasil dia. Here are some pics..enjoy!





demam2 pon active semacam

Sorry, malas pulak nak letak caption :D Daddy bz fix kan stuffs, Mika as usual bzbody. Tile and concept belakang tuh all was hubby's idea. I agree and agree to disagree coz honestly he has a good taste in this kind of stuffs. Flooring still tak basuh lagi sebab itu agak kecomotan di situ.

Bawah sink tuh for now no cupboard yet, later. then tempat kosong sebelah tuh nak letak dapur. nampak kecik je, but can fit..tak boleh marah hubby..heheh..then later pon nak tukar pintu tuh..cover sikit lar kan..nampak pulak i masak terlompat2 sebab nak elak minyak percik2 tuh :P ye saya mmg tak suka bahagian tuh! sakittttt..so washing machine pon boleh letak luar dah. macam boleh BBQ gaks kan :D i nak letak pokok bunga here and there kot and also blind between the roof and dinding tuh. owh cita2 sangat tinggi, harap dapat merealisasikannye..uhuhuh

4 comments:

nazira aziz said...

kak ja kitorang semua pun kedemamam disini

raF|za said...

tau..umi ckp..huhuh..mika pembawa virus :D

afnilogy said...

such a nice house..insyaAllah raya tahun ni kiter nk beraya la umah awak..boleh? heheheheheh ;P

raF|za said...

afni,

rumah kta tuh comot la kat belakang tuh. rumah awk pon best, luas :) meh la dtg beraya..u are more than welcome! muaahhh