Sunday, June 27, 2010

makan malam di tepi tasik bersama keluarga

Tajuk macam karangan sekolah rendah. Paling tak suka nak fikir tulis tajuk apa. Ok, before that...

** WARNING: Entry is loaded with lots of pics!! **

As mentioned in prev post, we had dinner at this seafood restaurant at Shah Alam. If you all tau PKNS, it's just behind the complex. Dinner sebab nak celebrate Ajoi's birthday but his birthday is not until 5th of July, saja awal kan. My family memang from last time selalu dinner kat luar every Saturday but now we try to do it at least fortnightly ke, depends. The environment not bad, the food also okay just kalau ada tomyam lagi sedap kot then the place pon quite convenient. That was the 2nd time we have been there. Okay la, malas nak cerita panjang. Tengok pics je la okay..enjoy!






yong chow fried rice for mika, dah start tak boleh duduk diam
time ni dia memang nak turun, dia cakap "tis tis" sebab kat lake tuh ada tortoise, so dia nak tengok and bagi makan




bagi dia suap sendiri, senyap sikit
look at mika LOL, makan bersungguh-sungguh
dah gelap dah, senja dah masa ni
mika berpeluh-peluh, tak leh duduk diam kan
tak tau why his face like that..huhuh

Overall, the food is okay but the price, tak sure pulak but I think ok kot sebab tengok ramai family makan sini. Ada complimentary fruit for desert then we ordered ice cream and crispy fried waffle but waffle tuh tak habis so tahpau balik. Last night when I said nak makan waffle tuh, tak jadi pon. Thanks abah for the dinner and happy advanced birthday to my dear bro!

2 comments:

puterikurekure said...

ya ampun..udang tu menggegar iman ok!

mika comel je makan bersungguh2.

raF|za said...

heheh..udang tuh not bad la. kalau awk mengidam nak makan, meh la dtg sini :)

makan iye², yang dapat masuk mulut dia sikit je..hehe..takpe, asalkan dia diam sudah