Friday, June 11, 2010

jalan-jalan @Tasik Cyberjaya

Semalam hubby sent me to work and balik tuh, he fetched Mika first then only me. Saja nak bawak Mika jalan² kat tasik Cyberjaya. Considering the fact that weekend ni hubby kerja, so bawak la dia jalan² weekdays. Dah ada anak macam ni la nak kena entertain kan? Left the office at 5pm and tak jauh pon tasik ni, belakang MMU.

I think Mika enjoy kot, dia happy je kat situ. New environment. But tak lama pon we all kat situ. Say 15 mins? Okay la, enjoy the pics!


 kalau dukung Mika, badan akan automatically ke belakang hence menampakkan perut :P
so funny la hubby time ni, nak letak jugak pic ni

Mika tak boleh duduk diam, nak lari je kerja dia
tengok..tak nak orang pegang pulak tuh
menyamar nangis..tak dapat pegang phone
owh ni kat rumah dah
kelaparan la tuh, dah penat jalan
sila abaikan perempuan ini

That's all. Malam ni balik Subang. My sis is going to pick me up with her new car. Best la kamu yer dapat kereta baru? Is it going to be another 5955? We'll see..have a good weekend okay!!


owh, not to forget..WORLD CUP 2010 is here! rooting for ITALY, as always ;)

2 comments:

Nurul Isabella said...

Mika is sooooooo cute!

Ish 15 mins bawak budak tengah kemaruk jalan mesti mummy pon penat kan?

raF|za said...

nurul,

and cheeky too :) penat tapi berbaloi..heheh