Thursday, May 6, 2010

services currently available

Tengah tengok Grey's Anatomy hujan pulak dan seperti biasa, bila hujan Astro mesti la "Services currently not available". Can't they do something about it? Hhhmmm..nak tido macam still early, plus I haven't pack Mika's bag lagi..so online kejap. Petang tadi pergi tahpau kat restoran dekat rumah babysitter Mika. I ordered for nasi gorang cili padi and didn't realise that they got the order wrong sampai la kat rumah. My fault jugak sebab tak check before bayar, time tuh dah 6pm and I was rushing to fetch Mika. Sampai rumah tengok kuey teow..aiyakk..sungguh tak suka. I still teringat hubby ada masak kuey teow dulu time I pregnant, he was being nice and all la kan tapi alahai..sorry b, tak sedap lar :P he ended up tak makan jugak..since then I macam allergic to kuey teow. Pastu I texted hubby cakap dapat food salah and he was on the way home that time. Being him yang sememangnya baik tapi I je selalu emo tak tentu pasal..dia cakap dia don't mind to tahpau nasi goreng cili padi for me. I tak nak la susahkan dia kan and I don't expect him to return with that tapi bila dia sampai rumah dah siap tahpau..huhuh...thank you b..love u so much! okay, astro dah okay..sambung tengok..nitee!

No comments: