Monday, May 17, 2010

rindu PH

Lama nye tak update..sorry for the long silence. Sebab nya, adalah bz and weekend pon tak sempat nak on laptop and update *hint BB kat B :P* Nanti I post a video Mika excited menari in another entry. Hhhmm..i miss my home. Dah 3 malam tido kat Subang (macam la tak biasa kan..:P) Kalau kat Subang, kena tido bilik my bro and I don't know la is it only me yang rasa panas or memang panas walaupon air-cond ON sentiasa malam²? Mika lagi la, merengek² sebab kepanasan and dia stok berpeluh², sian dia. Note to my bro, "Ajoi, tolong service air-cond!" I tinggal kan Mika on Friday and today kat Subang coz his bbsitter cuti (wedding reception dia last Saturday). InsyaAllah, hari ni balik PH. Entry sungguh takde motif, but you know me, mesti nak selitkan photos kan. Takde photo so takde la cerita :P sungguh ntah pape..okay lar, I better stop sebelum bertambah merapu. Later :)

No comments: