Sunday, May 9, 2010

pre-Mother's Day celebration

Last Saturday pergi early dinner to celebrate Mother's Day, an early celebration sebab semua orang available that night. Headed to Victoria St, PJ. We got to sit dekat head of the coach tuh..so as usual anak bujang saya sangat la excited. Dia kan tak boleh nampak benda pelik2, tak boleh duduk diam. Main pintu, then dia selamba je wave kat waitress kat luar tuh..eeee..cheeky btol. Lepas satu satu benda dia usik. Makan tak tenteram okay..as expected la kan. Tapi it's okay..kata Mothers' Day, celebrate it with love. Sebab diala I boleh celebrate kan.

I had lamb cutlets, hubby had cajun salmon, the rest had steak. On the way home, pusing2 area tuh kejap bagi Mika tengok lights. We had dinner around 6 so just nice la..sampai rumah at 8. Just in time for Mika's to sleep. After that hubby assemble the items we bought earlier at IKEA and I tolong tengok2 and ada la jugak I tolong sikit and tunggu hubby sampai dia habis pasang then only I tido.

Now, enjoy the pics!

 
Mika tak sabar2 nak makan, sibuk nak pegang

Mika muka excited sungguh
eh daddy Mika gelap sikit tak kena flash

Mom with her 3 children


thanks Umi for EVERYTHING! without you, I'm nothing..love you so much!

Happy Mother's Day to all the mothers out there especially to my mom Tengku Sharifah Hajar and also to my dear MIL!

4 comments:

Adekniza said...

alololo...cumilnye mika...geram..tlg cubit dia utk i...

raF|za said...

heheh..okayy..nakal pon iye jugak budak ni

haNNa said...

makan tak tenteram ke eija? tapi aku suka bila kau ckp "sebab dia la i boleh celebrate kan" ..macam terkedu kejap . anyways, happy mother's day to u, mama mika

raF|za said...

hi hanna! haah la, sungguh tak tenteram. cam x leh nak enjoy sangat. tapi yer la kan..sebab anak² kita, kita boleh celebrate mother's day :) happy mother's day to u too! *hugs*