Tuesday, March 2, 2010

a walk at the beach

After swimming session, naik atas balik and siap2 sebab nak jalan2 kat beach pulak. First time for Mika so dia agak pelik bila jalan atas pasir and pelik tengok laut. Nothing much pon, dah habis tuh we all jalan2 kejap kat pekan PD yang sungguh tak bermaya, weekdays kot and konon nak cari tempat makan yang best tapi tak jumpa. So ingat balik hotel jer la, room service tapi bila tengok menu and price agak over di situ, hubby cakap takpe, dia nak keluar tahpau. While waiting for dear hubby to return with food, I mandi and lepak2 layan tengok TV. Mika dah selamat tido dalam cot. Kepenatan sangat la tuh.


suka bila Mika buat muka macam ni, geram
kalau zoom pic ni, kat kening Mika belah kiri tuh merah sebab dia baru lepas terhantuk kat cot
lasak sangat, mommy muka penat
tangan Mika tuh asyik dlm mulut jer, gatal gusi la tuh
suka sebab dapat duduk atas rumput

  
my two heroes

3 comments:

Fazlynne Majid said...

best nyeee mika tuh... hehe.. chomel sungguh on the 7th pic.. tgk kaki kat sand hehe

m|ss FL said...

heheh..time dia kat sand tuh dia takut nak bergerak..tuh static semacam :P

Joe J said...

time ni dia dah penat dah balik2 terus tido