Monday, March 1, 2010

upon arrival

We left for PD after Zohor prayer sebab check-in only at 3pm (cons: check-in time sangat lambat). Within one hour plus dah sampai so beli lunch dulu and also last minute, cari Mika punya float. The hotel is located at KM16, Teluk Kemang and agak tersorok sikit la. I think it's near to the TNB's resthouse. No hassle upon check-in and we got our room within 15 mins time. Bagus lar, tak larat nak kejar Mika. Lapar + panas. The room did not dissapoint us at all and we requested for a baby cot, senang nak kurung Mika. First time pergi hotel with Mika along, so keadaan agak berbeza di situ. Kalau hubby and I je, of course plan dia lain :P Mika sangat excited bila masuk bilik. Orang cakap jakun..hehe..iyer, Mika menjakun di situ. Melompat-lompat atas katil, panjat sana sini, duduk atas lantai, keluar masuk toilet, tarik phone, conteng kertas dan lain-lain. Tapi boleh nampak la dia happy..whatever baby, as long as you are happy.

Fyi, Mika was unwell since CNY week tuh. He got flu then followed by fever weekend after CNY. Tengok-tengok ada gigi baru on his right upper jaw, gigi geraham. Monday, Tuesday memang tak hantar bbsitter sebab hubby off the whole week, so he took care of him with the help of my mom. Monday at Subang, Tuesday my mom came over to PH. So bila tengok dia ada mood and happy-happy at PD, I pon happy. Nah, enjoy the pics :D

 Flaworrrr..
Mika memang sebut camtuh, dari flower ke flaworrr..huhuh
nak swiss roll



 baru masuk bilik
 conteng-conteng dan akhirnya dia conteng atas bedsheet tuh
 
 eh ada Carlo Ancelotti (Chelsea's manager) on TV
happy sungguh Mika ni

3 comments:

nazira aziz said...

cantiknya bilikkk !
Mika conteng conteng bedsheet ke hahaaha

raF|za said...

hahah..kan..next time kta gi sini la. swimming pool pon cam luas. haah, ada satu 2 line..budak tuh :P

Tatie Sharil said...

hoi comel gile gambar pertama.