Thursday, March 18, 2010

season 9

Tengok tak American Idol? Being an avid follower of this reality tv show since the 1st season, this year is no exception for me. At first tak rasa macam ada yang best..and I think I pernah mention in earlier post (ntah post mana ntah) I suka orang macam mana kan..so I rasa this year, I think I have found my favourite contestants already. Lee Dewyze adalah salah seorang daripadanya..si pemalu ini sungguh comel. If u tengok dia, memang dia camera shy, tapi sebab dia malu² and very down to earth kot orang suka dia. His voice memang ala² rocker something like Matchbox 20 + Dave Matthews Band and he plays guitar! Then there's this girl Siobhan Magnus the gurl version of Adam Lambert and before this dia macam underdog je but somehow she improves week by week. My taste memang lebih kurang sama macam my sister's taste. I tak suka Casey James..I rasa macam dia biasa je though he got good looks tapi maybe sebab I don't fancy guy with long hair kot..heheh..so far ni je kot I rasa ok :)

No comments: