Saturday, March 20, 2010

on one fine sunday

Tak ingat ni bila but one of the Sundays, i think the last Sunday in Feb kot. Bekas kuning tuh so called tempat sterilise bottles Mika (saya agak old fashioned sebab takde steriliser betul :P). Mika suka main air so on that one fine day, dia panjat that ledge (tempat ni panggil lanai, located in the master bedroom) and discovered that tupperware ada air. Nasib air tuh dah sejuk, kalau panas..hisshh..nways, muka excited dapat main air. Takde motif pon entry ni tapi since dah ada dalam draft, I publish kan saja :)  

 excited sampai tutup mata

 dia try nak sedut air from bekas tuh


after dah settle main air, dia pandai je tarik drawer pastu amik my baju
dan dia suruh pakai..which btw, I pakai baju tau, ishh Mika ni

No comments: