Monday, March 1, 2010

first swimming

Since preparation sangat last minute, I beli swimming wear for Mika online je. Comel tak? :D Bila tengok pool, memang regret habis tak bawak my swimming wear. Ada cari kat rumah before pergi tapi tak jumpa, haish..next time buat early preparation pls. Dah relax kejap, pergi pool at 5. Orang tak ramai lagi. Mika cam excited tapi macam takut..first time letak dia dalam pool.

boybug boleh?
time ni dia cari daddy dia 
  still searching..daddy's boy Mika ni

 tutup mata pulak Mika ni
 daddy yang over, Mika tak pandang pon
 float sungguh feminine..ni je yang cantik and worth it, hentam je

1 comment:

Fazlynne Majid said...

oh lil bee... sooooo adorable laaaaa