Thursday, March 25, 2010

cuti la hari ni

Hello peeps! I'm on leave today and tomorrow. Tapi Mika is with me sebab the bbsitter tak available these 2 days. Hubby is at home too but he got to sleep la sebab malam nanti dia kerja. It's okay, malam ni last night dia PM shift, the next 2 weeks will be AM shift. I dah siap masak cepat-cepat pagi tadi. Just a simple dish for Mika only, my lunch would be nasi lemak yang hubby bought for breakfast tapi tak makan lagi. Apa la I merepek ni..haish..

My MIL cakap dah boleh dapat maid. If nak sekarang pon dah boleh dapat tapi come to think of it..that soon?? Still tak prepare the room and arrangement and all so I think give us another a month or two kot to arrange and prepare. At this point of time, I wish I'm living with my parents. Senang sikit. Huhuhuh..Mika is asleep now sebab itu I can online. Dia kekenyangan makan nasi lemak, susu 8oz and biskut Jacob's Weetameal 3 keping. My actual plan nak lepak rumah my mom tapi semalam call, kedatangan tidak di alu-alukan. My mom tak kasi datang..sob sob..reason sebab rumah sangat berhabuk, renovate kan. Tiles kat porch tuh tengah replace then orang cat rumah lagi..so okay..lepak PH saja nampaknya.

5 comments:

gO mi NaM said...

saya dh klik iklan tanda saguhati kat tuan tanah..

gO mi NaM said...
This comment has been removed by the author.
raF|za said...

go mi nam: terima kasih!

BlytheLand said...

Fiza! cantik sgt rumah youuu, all white =)
Aikkk, pes taim i comment kat sini, malu lak rase hikhik...

raF|za said...

i cam wondering gaks..nick familiar tapi sapa eh..bila tgk pic doll tuh terus tahu :P all white sebab tak cat/deco pape..hehe..tuh original color. nways, thanks for ur comment ;)