Friday, February 12, 2010

which one is your favourite?

It's Friday..can't wait for tonight. Malam ni ada date with hubby. If everything goes well and dah jadi, I cerita in the next entry. Pernah tak rasa macam nak blog about something or mungkin dah blog..lepas tuh blog hoping ke blog lain tengok orang tuh dah cakap pasal benda sama? Co-incidence? Agak la..if post nanti orang cakap kita tiru pulak tapi if tak post, rugi laa dah penat² buat entry. So nak tak nak terpaksa la post..plus tak semua orang baca blog yang sama kan..macam sekarang la. I nak post entry about American Idol, sekali ternampak budak ini dah blog about it. She on the other hand know the contestants well. For me, I tak ingat mana² yang outstanding pon..only Andrew Garcia sounds familiar. Kalau tanya I, I memang suka those yang voice ala² David Cook, Adam Lambert or Chris Daughtry. Rock babeh! heheh..main guitar and rock..wah, heaven! So far belum ada favourite for this season unlike sebelum² ni yang masa Hollywood week mesti I dah ada favourite. Am I getting old for all this? Anyone I should pay attention to?

2 comments:

nazira aziz said...

YEAH!
I KNOW U LIKE THE ROCK TYPE KIND OF GUY,
CEKIDAUT CASEY JAMES OK! He's 27.

raF|za said...

nak adam lambert and david cook jer..yummyyy.. :P