Wednesday, February 3, 2010

team outing

Best nye hari ni..kerja sampai pukul 2 jer. After that pergi makan and tengok movie. Bukan ponteng kerja yer, ni team outing :) TL pon ada. Actually each team dapat some amount to spend on. Ada la suggestions like makan, bowling, outdoor activity but in the end we settled for lunch & movie. There are 16 of us and we watched Legion. Okay lar, I enjoy the movie walaupon ending macam tak padat but again, any movie yang ada benda pelik2 ni I suka jer. Next plan, nak ajak hubby tengok The Wolfman or Alice In Wonderland tapi mahu ke hubby layan AIW?? huhuh..btw, I belum tengok Avatar lagi..sedih nyer..orang dok cakap movie tuh best tapi I haven't got the time to watch. I nak update about weekend pon tak sempat. Dah ada dalam draft tapi am so busy sekarang..kat office ada je benda nak buat. Later la kot...nite!

2 comments:

Joe J said...

ending tak padat?? apekah?? jom Avatar 3d

raF|za said...

ending dia cam..aaa..tuh je? kalau awak ada sure tanya banyak kat awak and of coz awak kenal je actor2, tak perlu nak google..huhuh..nak avatar tapi ada lagi ke??